Stephanie Star, Veni Vedi Vici, Club & Teenager Awards 2017 og årets hot darkroom party uartig

20. april 2017 in Mine italienske gener

Go aften Danmark, længe siden og hjertelig velkommen til min lille blog klumme her, jeg har I op til påsken trods byggerod og hamrende irriterende håndværker, sagt igen ja tak til at gæste Valby Hallen, speciel til årets Club Award, det var en sprød fest, med toner der rørte min sjæl og sikkert en masse andre gæster, flot show og lækre gæster. Flot laser lys og en masse fulde gæster der på et tidspunkt punkterede min pr agents fod, godt jeg var gået der, får ellers havde det været en forside i sig selv. Tak for en flot fest, ses næste år

Ovenstående billed af en skønhed er min datter, vi blev mødt med det flinkeste røde løber team presse, tror at Promote.it stod for pressen og de kan deres shit! Respekt!

At være alle kop the, findes nok ikke som I kan se her under billedet, der er ligefrem en vred smiley på, hold da kæft den satans jantelov, jeg er 50, passer ordentlig på min datter, passer venner og er ordentlig, jeg gener aldrig nogen med mindre de pisser mig af, så har vi balladen. Står her og er herre glad, jeg er Formel1 entusiast og igen søndag den 16 April vandt min ynglings Ferrari kører Sebastian Vettel, så jeg laver ikke pt fredstegnet jeg kører et Vettel nummero1 tegn.

Vettel fan har jeg været i mange år, og jeg elsker at se det, det kommer bag på mange men hey, I kender mig kun fra tv programmer ikke fra mit privat regi. Min bog skrider frem og snart går den i trykkeren, har ventet som et lille barn, og i mens jeg kører restsag med stodderen der kørte mig ned, så kommer jeg mig trods mange daglige smerter med genoptræning, og samvær med dem jeg er fuldstændig pjattede med.

Jeg er pjattet med Liz, Bitten, Milena, Katja, Dea, Gitte, Monica, Erika, Pernille Siriluck, kim Katrine, Caroline, Sarah, Cecilie, Jette, April, Andre’ Kristinna fra Le Trut, min datter, Martin, Michael, Sylle, Lonne, og en (ny veninde) “Lilian, dronningen af Donina, Darkroom i København, hun er fucking sprød, pisse dejlig og kærlig, i hvert fald overfor mig, – jeg tænder ikke på at underdanige mig, tværtimod….er selv en Dominans tosse, så mere info lader vi ligge her. Jeg sagde ja tak til at fejrer hende nu på lørdag tjek hendes event ud

www.facebook.com/events/105612589983340/?fref=ts  Det koster 100 i indgang og 20 i garderobe, og baren for egen regning, så kig ind, ved at det bliver en voksen liderlig fest at de vilde af slagsen. Hvem er Lilian, en farverig dame og nattens dronning, hun fylder år, og samler en skarer af venner og interesserede så kig forbi. Jeg og mine tætte kigger forbi til et kram, ses vi ??!!

 

Ellers blev jeg castet i sen sommeren i en rolle, som Babette i Veni Vedi Vici, ønsker tv serien det bedste, ved at de er nomineret i Cannes i år. Igen stort tillykke. Det har åbnet døre for an masse andre spændende opgaver, de løses efter tur, for jeg elsker det jeg gør. Og det er ikke sidste gang at jeg spiller skuespil.

Held og lykke, og tillykke til resten af det coole crew! 

Nå, det er ikke såen’ en dybt-gående klumme denne gang, er træt sidder og har deadline i byggerod, men stress og larm!!! Men ville liiige smæk lidt larm på bloggen, jeg er at se i Imperial på lørdag til Teenager Awards hvor de unge har stemt,  vi er gæster og vi støtter ski, jeg har en hemmelig gæst med, og hvis I ser mig den næste tid, så kom og få et kram, for det trænger alle til. Jeg er blevet spurgt på de sociale medier om jeg er single, og svaret ER: JA det er jeg, så længe den rigtige ikke melder sig, jeg er åben for indland-udlandet…jeg tror på kærligheden, og elsker elskov, livet og at være en moden kvinde der er stolt af sine former og kurver og som er dronning i mit eget felt nemlig at være min egen tv personlighed med selvtilliden i orden, der kan pisse en masse af, men jeg er jo bare mig, bag det hele banker mig store hjerte af guld, så tag en slapper og smil eller også bare accepterer som jeg gør at livet er for os alle…..Jeg kom fra Italiensk helvede til Danmarks paradis, jeg knokler hverdag efter min ulykke for at genvinde min fysisk, svært da mine smerter’ smerter MIG!  

 

Ha en sprød weekend, op på stilletterne og hold øje med min hemmelig gæst! Jeres Stephanie Star

Call for action stephaniestar9@gmail.com

 

 

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top