Stephanie Star, på fremtidsrejse med sanger og multi talentet IdaP

16. april 2018 in Hjertesag

16. april 2018 Hjertelig tillykke til vores Majestæt Dronning Margrethe, hurra og der flages alle vegne. Men denne blog handler ( MEST) om: IdaP mine damer og herre, et multi talent der sparker bagdel, så kære følgere på min populærer blog https://open.spotify.com/artist/07OWp0OCB3NylraShQnOFX   unge og ældre, og til alle jer der er musik interesseret i unge nye talenter, her har jeg mødt et geni et symfoni af alle toner, med et strejf af en særlig speciel variant gennem lyden fra hendes toner fra hendes sjæl til vores sjæl, så til alle jer der følger min populær blog her, har JEG fået sådan lyst til at introducerer jer for vores alles fremtids GULD, jeg vil inviterer jer på en  fremtidsrejse med IdaP  

IdaP er multikunstner, kan en masse kreativt, gerne på lærred med farve og ramme toner, IdaP skriver selv teksterne i hendes sange sammen med hendes manager og producer Fabian fra A WHatAboUtP PRODUCTION

I kan gå ind på hans website ved tryk på linket her : http://www.awhataboutp.dk/  Fabian er en skide sød multi kunstner selv, der har et større musikalsk kreativ CV end jeg har set længe.

Her er et link I kan trykke på (Reklame) så kan I lytte til hendes stemme IdaP https://open.spotify.com/artist/07OWp0OCB3NylraShQnOFX

Jeg har haft fornøjelsen af at interviewe dette vidunderbarn, IdaP er bare 14 år og går i 8. klasse hverdagen går med familien, veninderne og selvfølgelig lektierne. Hun skrev sin første sang, i en alder af 5. år, det er altså ret cool og sejt. Hun har en del STAR kvalitet, I må glæde jer til at se hendes video og hører hendes sang stemme på understående link og blog. IdaP er hamrende dygtig i hendes stemme variation, lige en efter mit hoved – jeg tænkte straks da jeg så hende at hun er en deltager til X Factor, – men det kan jeg glemme med at inspirer og motiverer, – for det vil IdaP ikke. 

Hun vil ikke begrænses, hun vil udvikles på hendes egen måde, ikke følge en ramme et tv program på deres hvilkår og betingelser, hun vil modnes og styrer sin skæbne ved at forsætte med at berør andres hjerte krop og sind og speciel ånden mine damer og herre. IdaP har optrådt til et arrangement der hedder En til Væggen med udsatte og hjemløse, idet det er hendes hjertesag.

  IdaP er samtidig booket til Camp Sommerglæde 2018 og Sejerø Sommer festival 2018. 

Siden har hun skrevet et hav af forskellige sange som alle gennem tiden har defineret hendes helt unikke stil og tankegang.
Hendes repertoire tæller lige nu 8 sange med hver deres lyd i en blanding af ballader til tidens up-tempo musik. Nye sange er dog på vej. I 2018 optrådte hun på sin egen første koncert på en musikcafe i Ringsted. Hun optrådte til ”En til væggen” gallamiddag for hjemløse, og i maj 2018 optræder IdaP til Hus Forbi’s indvielse af deres nye lokaler.

 

IdaP er en ældre sjæl i en ung krop.
Dette kommer til udtryk i hendes tekster og hvordan hun udtrykker sig når hun fremfører dem. Hun har en unik “tone of voice”, der har sin helt egen streg.
IdaP kan være en genert ung pige udenfor scenen, men ligeså snart hun går i gang med at synge, om det er i studiet eller live, så går hun ind i sine sange og bliver en autentisk musikalsk oplevelse.
En oplevelse der sætter sig i ens sjæl, der kan ramme selv den mest garvede lytter. Ida har nemlig en evne til at ramme med sin fortælling og hun skriver selv sine sange samtidig med at hun fortolker andres tekster, og gør dem til sin egen streg. Her er hendes video Isolate se link https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/162b564b4d9ed756?projector=1  og her er hendes anden version hvis linket skulle drille, https://www.youtube.com/watch?v=wOAFRUk5E8Q&feature=youtu.be

Smukkeste og dejlige IdaP er i den grad aktuel på : Spotify, iTunes, Google Play samt mange andre digitale medier. Jeg er så stolt af jeg har den ære at inviterer jer til at jeg kan introducere IdaP en kommende stjerne der vil høres og berører vores hjerter og bevidsthed på sin hel egen måde. Ind og høre hendes musik video, den er så dyb fængende, jeg er tryllebundet og det skal der meget til, jeg møder mange talenter, men hende her, tja’ lyt og vær åben, hun er genial, men hun har en del opdragelse fra de bedste forældre der passer på deres 14. årige datter, der trods talentet, får lov til at være teenager, da talentet ikke løber nogen vegne og IdaP lever ikke sine forældres ( fars) liv Fabian, næ, hun lever gudskelov sit eget, med en god portion sund værdig, ligesom min egen datter, der går ( godt nok) i sin mors fodspor at blive inden for pædagogik, jeg forlod den da jeg nu vil slippe mine egne kunstnriske kanter af efter tv og mit medie stjerne liv, men jeg er også 50+ og har et hav af uddannelser, mest med mennesker service og selvindsigt, jeg har det talent at jeg SER den enkelte invidid med al personligheden indeholder. Jeg er en alert person, de fleste tætte kalder mig Colombo, ser alt og ved alt, men her har vi vores fremtidens UNGE GULD TALENT. Mine damer & Herre IdaP.

 

I mellemtiden er jeg blevet sammen med mine 2 andre medværter radio vært på et radio program der hedder se link og inviterer og del og like gerne på

https://www.facebook.com/fedtdeterfredag/   Vi går LIVE STREAM tv radio hver fredag på 104,7 MHz fra kl. 10- 14, og alt kan ske da det er fredag jo…laaaaaang væk fra Janteloven, men først skal I introduceres for IdaP, hun er så genial, jeg skal helt klart booke hende til mit næste arrangement, jeg ved at hun er et geni med musik, lyd, stemme og egen tone……

 

Må solen skinne på jer, og hjertelig tillykke til hendes Majestæt Dronning den lange Margrethe, Tak for I følger mig I er så dejlige, husk gode tanker….

 

Ciao STEPHANIE Star,

 

 

 

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top