Stephanie Star, min bog med titel Con Amore fra People’s Press er på alles læber 2018

27. februar 2018 in Hjertesag

artebooking.dk/stephanie-star/  Kalenderen siger 27 Februar 2018, og succesen forsætter, min bog er på alles læber og jeg er ski da glad, jeg bliver ikke rig af blive forfatter tag ikke fejl, men rig på af være folkekær, og bliver genkendt alle steder og af mange. Bogen, der beskriver mit liv (billeder) i bogen, og den kan bestilles via se link:  www.saxo.com/dk/con-amore_stephanie-star_indbundet_9788771805680 Den kan også købes via E- Lydbånd se link: www.bog-ide.dk/produkt/con-amore-indbundet/2391724, og lånes på dig bibliotek, alle 47 kommuner har købt den til udlån, så bare kom i gang ved interessen er der.

www.facebook.com/peoplespress.dk/ Ovenstående billede er fra mit interview, på FYN tv Lorry Fyn, de er skide dejlige mennesker og her taler jeg med Henriette Honore’ en smuk og dejlig nærvær journalist. Jeg stråler af Sylvie exentions hair, jeg som kunstner var på en kæmpe stor PR turneen, så jeg fik sponsor hår, og det er godt brugt må jeg hermed konstatere.

artebooking.dk/stephanie-star/Her besøger jeg med ren nostalgi i hjertet Mette fra Mettes Mix tv, et stærkt interview også, i kan følge med i Link kanal-1.dk/mh1807-mettes-mix-272_internetmaster720p25/ , se eller gense hele jule interviewet, hun er så cool og her taler jeg varm og en af mine hjerte sager som er hjemløse. Jeg fortæller i interviewet om mit liv og min personlighed, også om mit arbejde på se link : https://www.facebook.com/peoplespress.dk/

 

(Foto akkrediteret til Ole Olesen )

Her har vi Milena Penkowa og min elskede Snubbi, de kiggede lige forbi pressevæggen, der i øvrig blev sponseret af se link : www.facebook.com/Kassenmedvin.dk  med de lækreste bobler 

Kassen med Vin er ejer Brian Hultmann, og hans dejlige kone, elsker dem, –  de kiggede også forbi. Og deres bobler kender jeg fra en anden god oplevelse hvor jeg fik sponseret bobler Jeg havde fået sponsor vandmelon shot, fra United Drinks A/S af Robert Selander www.facebook.com/surefisk/ 

Kolde Sure Fisk med melonsmag, nøj det var forfriskende. Alle gæster købte og blev og hyggede. Jeg er tilhængere af shot og kan lide vin, øl bobler og shot, drikker når det passer og alt med måde ikke sandt.

 

artebooking.dk/stephanie-star/ Jeg er som kunstner nu også en del af ARTE Booking, de er seriøse og står stærkt, jeg holder foredrag og, synger og underholder som vært når jeg ikke er på scenen i enten på tv eller i et andet medie. Så book en tid med mig, og spænd sikkerhedsbæltet. Jeg har lige laver mere TV på DRK, så her til foråret, kommer jeg atter i dit tv, her sammen med H.K.H Krone Prins Frederik, ret sjovt at være med til.

Kære læsere, endnu engang tak for besøget der er en del trafik på min site her, hvilket gør mig glad og tilfreds, tak til alle jer besøgende…

 

Jeg tester i øjeblikket en del produkter, følg med på min nye rejse – der kommer til at ske en masse, men jeg er ikke slave af andre end mig selv.

 

Ciao og hold jer dejlige på alle måder.

 

Jeres Stephanie Star

 

 

 

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top