Stephanie Star, hylder kvinderne i denne uge 5 2017, hjertelig tillykke Anna Thygesen.

31. januar 2017 in Ambassadør / Mine italienske gener

Alle der kender mig ved at jeg er pjattet med Anna Thygesen, hjertelig tillykke med fødselsdagen, i dag den 31 Januar 2017 håber du forsat har go vind og at du og din familie er velsignet, jeg er ligeledes pjattet med Elisa Lykke, Sarah min PR Agent fra www.facebook.com/nordicpr/?fref=ts Sarah inspirerer mig, men jeg går vejen selv, ordentlighed forpligter og jeg har lært en masse de sidste 6 år, så har vi gudeskønne og hamrende skarp Milena Penkowa, http://hjerneeksperten.dk/ mine elskede  tætte veninder Bitten Sørensen, og dejlige Monica.             Stærke og dygtige Liz, forud taler for tatto og hygiejne, https://tatto-liz.onlinebooq.dk/ beskytter love med ordenligt godkendt bæk. Dea og dejligste Gitte min nye veninde og Betty, Sonja tak for alle vores år, du er min klippe, “flere kunne nævnes her”  jeg har aldrig været så heldig med veninder, men efter bilulykken er jeg nok blevet mere normal, høm høm!!! Gu’ er jeg ej, har stadig selvindsigt og er kærlig, jeg er bare blevet bedre til at sige til og fra. På nedenstående link, kan I trykke,  og se hvad Anna Thugesen og de andre dejlige damer beskæftiger sig med, nope det er ikke en reklame PR stunt for disse damer, men jeg er vild med PR og kommunikation, OG deres energi. JEG taler jo konstant som et vandfald, mine gener er til begejstring og om at løfte mennesker, se detaljer og have søge begavede samtaler eller  snik snak, ingen forbrydelse vel  ?? www.facebook.com/WeDoCommunicationCPH/?pnref=lhc

 

Her skal nævnes en lille notis om Anna Og Elisa Dronning af Casting, disse begavede kvinder der er stifter og ejer af We Do Communication er et PR bureau for Forretning og kommunikation, en verden der ER lige mig, følger Anna med stor glæde på de SoMe; med stor smil på læben hver gang. Har mødt Anna til tidligere Award Reality, rart at se at Anna ikke dømmer, Elisa mødte jeg til Casting af Big Brother, og andre steder, hun er sej og jeg er hel vild med hende, vi ved godt at Reality er der mange meninger om, det er fordi at janteloven ikke giver tilladelse til det, OG OGSÅ FORDI AT NOGET ER SKI OGSÅ LAV TV. Reality er kommet for at blive, om det hedder dokumentar eller freak show eller andet hverdags indsigt, men med tiden tror jeg at der er andre måder reality bliver lavet på, vent og se!

Jeg har gang i min bog, som er ved at skrives færdig i foråret går den til tryk, tra la la, jeg har skribent Dennis Drejer og Peoples Press i samarbejde, så jeg er endelig kommet ud af mit sønderknuste oplevelse, men meget er erkendt og forløst, meget er rettet og ja jeg har gang i andre tv ting, men jeg har fået mundkurv på. www.facebook.com/StephaniestarTVReality/?fref=ts

 

Sidste år, fik jeg æren I at vinde årets bedste bryster 2016, har jo en gudekrop og jeg er selvfed, trods min alder vandt jeg, tak til Juryen, de dejlige mennesker og til KIT NIELSEN, tjek begivenhed, der kan stadig købes billetter www.facebook.com/events/1129472383826632/ Kit Nielsen dronning af Reality Award, tjek siden d, JEG kommer som gæst i år, og sender stafetten videre. Dette billed var at se alle steder sidste år efter jeg vandt, oplevelsen var go og rejser fra Singleliv til Aller tidens Blondine, Rod I køkkenet, DR3 spørg mig om alt og Gitte Brigitte Nielssen talk show har været en lærerig rejse. Tak siger jeg bare, oplevelsen på TV NEWS var succesrig…….Nu er det mere tv og foredrag og bogudgivelsen der får liv og mine smerte- behandlinger, jeg er nødsaget til at træne hverdag for at få lindring, ulykken billisten påførte mig, har sat sine spor, vælger at være positiv, bare ikke at jeg pisses af, så får piben en anden lyd, tossegod personanen er flyttet. Den Italienske Kriger, er ved at genvinde sin styrke og kontrol, for min stress og trafik har været en stor udfordring efter ulykken, derfor er mit fokus, styrke glæde og kvindelig energi, ps er ikke til piger jeg beundrer og det elsker mine gener at tænke positivt.

Suværen vinder 2016, Tak Kit Nielsen for et godt show, i år vil Anna Thygesen være savnet, ” krammet må gå til ?????? det vil aftenen vise, der kommer mange dejlige venner og bekendte, de er glade og det bliver en fest som alle vil have på deres læber længe, Awarden elsket og hadet, Ved at Kit og hele holdet bag og foran gør deres ypperste, så spændende, ha en sprød tirsdag HURRA TIL ANNA og alle de andre der fylder år,  i dag.

 

Er, stadig ambassadør for klinik https://www.facebook.com/DermoCosmeticDanmark/?fref=ts  tjek behandlingerne ud, de er top gode til at sofistikeret et ansigt fra freak til mere balance og fyldige kinder m.m. http://dermocosmetic.dk/behandlinger/behandlingsmetoder

Får flere behandlinger med peeling og forskønnelse, mindre botox, mere fylde og pleje…

 

Kærligst jeres Stephanie Star, Italiensk mønsterbryder

Starfari 2017! Viva Italia……

Cll for action.: stephaniestar9@gmail.com

 

 

 

 

 

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top