Stephanie Star, drikker vegansk protein pulver fra Bodylab undgår gerne fisk, kød, æg, og mælkeprodukter fordi…

6. marts 2018 in Skønhed

Trods jeg er feber ramt i disse dage, læser jeg på manus, jeg går nemlig til casting i mens jeg nyder min nye livstilsændring, jeg har ( få) dum smarte bemærkninger og ‘Gud hun er blevet veganer’ hun er jo bindegal, eller er jeg. Ja ski et must et tvang de damer og herre, ellers ville jeg gå råddenskab i det. Jeg test smager spise/drikker denne  100% vegansk protein pulver fra Bodylab. og jeg kan varm anbefale den, den er delikat, selvfølgelig med chokolade smag, jeg elsker smagen den giver mig lyst til et glas mere da….

Specielblandet af havre, ris, hamp & ærteprotein, for jeg undgår gerne mælkeprotein, kød, fisk og alt lavet af dyr, denne protein pulver er ski et lækkert alternativ, gerne som mellemmåltid, har så travlt for tiden med foredrag http://www.artebooking.dk salg af bog og mit hjertebarn at støtte de hjemmeløse #StøtDinHjemløs #KendDinHjemløs

Min bog kan købes bestilles på landets boghandler og lånes på bibliotek, i bogen beskriver jeg hvorfor jeg måtte blive vegan og spise plantebaseret. Her er et link på blandt andet http://www.bogogide.dk http://www.saxo.dk

Så når det lille sult melder sig og jeg farer rundt, med et enorm engageret DRIVE så drikker jeg min shake. Den koster 129 og der gør mig glad. Jeg gik fra en tarm sygdom til selvhelbredelse, så tag den, det koster ski at være sprød kunstner som mig, 50+ og stadige sprød, jeg skal gerne kunne fyrer 50 år af endnu. Er begyndt med plantebaseret kost er mæt som aldrig før og mine tal er markant bedre, så gas ned med fordommene og lær, måske en dag står en af dine venner, familie medlemmer eller andet med samme udfordring og der kost ændring alfa omega.

Nåh må smutte har feber og skal være frisk til min venindes 30 års fødselsdag, knokler videre og jeg er pjattet med det, hvad laver I på sådan en smuk dag !? Fortæl fortæl…

 

kærligst forfatter. foredragsholder og brands ambassadør tjek og følg på min facebook link side, https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/den er ret velbesøgt…. Ciao hols jer sprøde for jeres!

 

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top