Nu som radio og LIVE Stream tv vært på programmet Fedt! Det er fredag Holbæk Radio

1. maj 2018 in Uncategorized

https://www.facebook.com/fedtdeterfredag/   Når jeg ikke er værtinde, tjener og en del af teamet  af restaurant & Selskabslokalerne I Søborg på https://www.facebook.com/Selskabsliv/?ref=br_rs    er jeg radio og tv vært på eget LIVE program på FM 104,7 MHz Hver fredag fra kl 10- 14 i stive 4 timer underholder vi som ikke før set I dk, vi stream liver mit radio TV program på programmet Stephanie Stars QUEST! 

Jeg invitere jer alle der følger mig på de SoMe; til at gå ind og hører på radio programmet Fedt! Det er fredag, det begyndte med at jeg gæstede radioen og endte med en stilling. Konceptet er ikke før set i DK og vi er mega stolte af, flere har vist stor interesse… Så stay tuned eller lad vær…Og ellers go glædelig 1. Maj 2018 I dag er dagen hvor der markeres arbejdernes internationale kampdag. Dog holder jeg ikke fri, jeg passer andre gøremål end at arbejde. Så jeg støtter da klart. 

Der var engang en rigtig ensom radiovært på Holbæk Radio, som havde sit helt eget program…

En dag fik den ensomme radiovært besøg i sit studie, af en kvinde, og hun havde en lille hurtig og kvik semi italiener med.
Den ensomme radiovært, faldt omgående i hak og i rigtig god snak med den lille semi italiener,mens han interviewede kvinden.
Og de 2 blev bedste venner, – så gode venner, at kvinden begyndte at kalde dem for Kordrengene.
De 2 nye bedste venner blev hurtigt enige i, at den ensomme radiovært ikke skulle lege alene mere på radioen, for det var så ensomt at stå der i flere timer alene, så det ville den ensomme radioværts nye bedste ven, semi italieneren, da meget gerne hjælpe ham med, så han ikke var alene mere, og på den måde blev 1 pludselig til 2, på Fedt! Det er fredag.
Kvinden der var i studiet, havde en kontakt til en anden spændende kvinde, og hende her, var ikke bare rigtig kendt… Hun var rigtig RIGTIG kendt.
Hun havde skam både været dronning, godt nok af botox, Award prisvinder for noget med en krops-del, på tv og så havde hun også skrevet en bog.
Nå men hun skulle så op på besøg i radioen; og den tidligere ensomme radiovært, glædede sig til at hans nye bedste legekammerat skulle være med til at interview’e denne her multikvinde, der var noget så specielt som en blondine fuldblods-italiener, men men men ak og ve… en ond ond sygdom, slog den lille semi italiener helt ud af banen, den dybt livsfarlige mandeinfluenza havde overtaget hans krop og sjæl, og alt imens semi italieneren, lå derhjemme næsten på sit dødsleje (for lad os nu være ærlig… mandeinfluenza er jo skridtet efter svineinfluenza og stadiet før Ebola og svarer dybset set til at manden har veer og er åbnet 10 cm), måtte den nu tidligere ensomme radiovært så kaste sig ud i, IGEN, at være alene i studiet.
Dog som i alle gode eventyr, så er de smukke kvinder nogle små gavmilde feer der laver mirakler, så her rullede den fuldblods Farari-elskende italienske blondine sig ud og hjalp den ensomme radiovært hele dagen med programmet, og på den måde blev kordrengene fra 2 til 3.

Snip snap snude, denne historie er langt fra ude ….

Lyt til Fedt! Det er fredag, hver fredag fra 10-14 på Holbæk Radio 104,7 MHz på Vestsjælland. Men! Du kan også finde os på TuneIn eller Radio Danmark appen samt på webradio på www.holbaekradio.com.
Fedt! det er fredag, er det sjove, alvorlige, hyggelige og oprørske radioprogram, hvor dine værter Fabian Petersen, André Califano & Stephanie Star vender alt fra sladder til alvorlige emner, med en masse lækker musik, vejrudsigt og kulturnyheder til Sladderdebatten med Anna Maria Kølner-Augustson hvor hun sammen med et fast panel, vender ugen der gik.
Hver uge har vi gæster i studiet, som kommer og fortæller om deres projekter.
Samtidig sender vi også live fra studiet her på siden! 🙂
Vi glæder os til at levere det bedste af det bedste

 

Ha en smuk da af slagsen, pas på jer selv og hinanden.

 

Tak for I læste med, Kærligst fra jeres Stephanie Star

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top