Om Stephanie Star

Velkommen til Stephanie Stars nye webside

14192759_10154434757713851_6367902085348289908_nBloggen her kommer med indslag, både personlige men også som brevkasseejer, har et hav af privatbeskeder på de sociale medier, som jeg dagligt nu efter 3 år stadig svarer på efter tur. – Efter at jeg har været igennem min bilulykke, skriver jeg en del og holder foredrag om mit liv, vandene er delt, men jeg går selvfølgelig op i dem med mest interesse for den italienske ildsjæl her! Efter jeg vandt årets bedste bryster 2016 i januar i Cirkusbygningen frt, deltaget i primetime i Aftenshowet og i TV New, været brevkasseredaktør på Ekstra Bladet, og skal nu holde foredrag i et stærkt kvindelig forum. Jeg udgiver min biografi i år, og jeg har det vildeste netværk. Jeg støtter hjertesager efter min lidenskab for at hjælpe andre, og jeg er en begejstret ildsjæl med mange flere vinkler og kompetencer end først antaget. Jeg er en sangvisk personlighed, jeg vibrerer, og er levende, og jeg har en sitrende energi. Jeg ejer ingen jantelov, og er min egen.

Er en farverig dame med hang til smil og masser af energi, den kanalisere jeg med skrift og i tale, er en storyteller, og jeg kan lide at opvise, på alle måder. Snart er min kommende første bog færdig, venter på min redaktørven kommer hjem, så den kan rettes og komme i trykken. Jeg vil i den forbindelse, holde signeringer på bogmesser, privat og på bogholdere, i centre og andre spændende steder, alt sammen så I kan komme og købe bogen og sende et smil.

I øjeblikket passer jeg mit piskesmæld ved at arbejde uden de store fysiske anstrengelser, ellers vanker der, for mine skader er kroniske, ved dårligt vejr har jeg et hav af smerter. Jeg holdes oppe med positiv adfærd og et hav af urter og fysioterapi, men ER en ildsjæl, der har hang til at tænke begejstrende, det har givet mig enorm styrke!

For nylig var jeg til Reality Awarden, skulle på scenen og overrakke en pris, festen med stifter Kit Nielsen og hele holdet bag ( Se og Hør ) havde gjort det super godt, festen var vild, sjov og meget underholdende, fik et hav af telefonnumre med hjem, og ellers var jeg i festligt lag. Havde fornøjelsen af at komme VIP med nogle af mine tætte venner jeg ser i hverdagen, min ledsager er kendis frisøren Sonny Holm, en vidunderlig ven. Han er også frisør for Linda P. Vil gerne takke igen værterne, og alle der deltog, I var alle vindere i min verden, med alle jeres forskellige historier.

Til sidst vil jeg sige, ser frem til at dele, mit liv med jer, har gang i en masse, vent og se, hvad der kommer til at ske. Det er drømme, der er ved at gå i opfyldelse med min egen selvstændige blog som er en del af netværket Bloggers By Heart. Jeg er en italiener med hang til engageret drive, og den kommer I til at følge med i, hvis I ønsker det, ellers hav det stærkt, rart, trygt og lækkert godt, pas på jer og hinanden.

Ciao husk smil smitter, har selv mørke dage, men jeg vinder altid med kærligheds energier og glæde i det der virker og findes….. Stephanie Star

Tak til mine samarbejdspartnere

Tak til Sylviehair.dk for flot hår, og Denise for makeup, Dermocosmetic.dk for forskønnelse, Luxbody Copenhagen negle af Maria og Kim Pedersen, MK -Olien for indre balance og styrke og CopenhagenTAN.dk for spray tan. I er bare så skønne, ELSKER jeres support, – guld værd for mig… Verdensklasse!!!

 

Back to top