Klimafilm Con Amore projekt af instruktør Nina Holmgren fra Bacon CPH.

14. maj 2019 in Uncategorized

Som forfatter snart til 2 bog der udgivet i år 2019 og som foredragsholder, er min passion at lave skuespil i diverse roller i film og på tv. Jeg har været medvirkende til en kunstfilm som omhandler klimaforandringerne. Den udgives ultimo Maj 2019.
Rammen for filmen er et fiktivt univers, hvor man følger en familie i løbet af en dag. Familien laver alle mulige almindelige ting, i et meget stilistisk univers, mens at tingene omkring dem
Går op i flammer  – Filmen har en masse special effects.

 

Filmens symbol er på, at vi lever videre selvom verden, miljømæssigt står i flammer. Filmen involverer bla. miljøaktivisten Greta Thunberg – I kender sikkert den 15 årige svenske pige fra medierne. https://www.youtube.com/watch?v=VFkQSGyeCWg

Jeg spiller mor i rollen, i forskellige scener, filmen var en spændende oplevelse, jeg er blevet atter castet af https://artcast.dk/ tidligere casting var i en større spille film med Thomas Bo Larsen i Stockholm med HandsUp production, med Rafael Edholm, så jeg er ret pjattet med at skabe fiktive personligheder.

 

Men det er hele tv opsætningen jeg er vild med, det er castingen, stylingen garderoben, forplejningen og den ros jeg får som autodidakt (selvlært) skuespiller, vi kunstnere har mange evner, her er en af dem.

Jeg har også haft fornøjelsen at være deltager i en musikvideo hvor jeg spiller en jaoulux kæreste, det er i videoen med Tonny Vibrato som hitter radio stationerne gå ind på link.:  https://realityportalen.dk/rcarticle/premiere-realitybabe-springer-ud-som-morderisk-eks-i-ny-musikvideo/?fbclid=IwAR2VTaibd4qONAVlQAvg5hh-FGdhqSH0H62LG8V0C_xPwXZBMhBFup0sceE

Må løbe, har Thomas Wivel i hælene i disse uger, en ny bog der skal ramme de unge i skoler og i gymnasier er ved at få sin start! Så stay tuned der kommer en masse nyt men fortæller det når jeg vil og MÅ!

 

Ciao jeres Stephanie Star følg mig gerne på Insta @stephaniestar9

 

 

 

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top