En Karriere behøver ikke at have peaket, når man runder de 50

20. marts 2019 in Mine italienske gener

Presse Pics af Rune Lundø ( credit) Another day A nother shoot – Busy Times http://www.facebook.com/runelundoephotography/

Jeg bliver tit spurgt, stoppet på gaden med søde og rare venlige hilsener, det er ski dejligt, mit nær området støtter jeg, det er så dejligt at mennesker jeg møder på gaden stopper op og siger hej, de kigger og smiler, de ser nok freden med mig selv. Jeg bliver spurgt om jeg går ind for ytringsfriheden, og jeg ikke kan lide at tage stilling til opslag på de sociale medier,- jo jo men deltager ikke i alle debatter, for mange gange er det unødvendigt at tonen i det offentlige rum er så ukærligt og negativ, gider det ikke, jeg har skam holdninger, dog har jeg fokus på at støtte, vejlede og styrke dem der lider men ikke bag en skærm, det er ude på gaden, eller hos den enkelte og i mit eget liv, for jeg kan ikke hjælpe, vejlede og støtte og pege af andre, hvis jeg ikke hviler i mig selv, min mantra regel nummer 1.

Jeg har en del fokus på erhvervs strategi, jeg er aktuel med optagelser og går på arbejde med STV hverdag, efter april 2019 er jeg ledig ( freelancer) og er atter søgende på job marked. Jeg har opnået mine mål, så småt ( i en sen alder) erkender at jeg går den alternativ vej, som opleves og virker udadtil utraditionelt, de veje går jeg ikke fordi jeg vil være anderledes/ speciel, men det er mit lod i livet, det føles godt, min instinkt og intuition  følges ad, med min stærke viljestyrke, sparkes min personlig udvikling bagdel, og forsætter med de udfordringer opgaver der følger med, at opnå mål på denne måde – erkender at det er min skæbne og vej.

https://www.facebook.com/NordicBeautyKBH/ Min kammerat og Miso film frisør Sonny Holm, er genial til at pleje mit hår, jeg er gået lang væk fra de lange lokker og vil pleje mit medtaget og ødelagt hår, det tager tid. Jeg bruger Silk i vådt hår og jeg spiser en go portion helsekost fra www.gaya-nutrition.com så jeg får mine B- Komplex vitamin boost. Faktisk kaldes jeg af mit store netværk ( vennerne) helsekost dronningen, bevares- den har jeg ikke set komme. Jeg går ekstrem meget op i kost og diæt, dvs alt jeg er bevidst op, at ydre skal afspejle det indre ikke sandt!? Jeg har haft en tarm udfordring, og har måtte skifte kost ( ændring af kosten) ret besværligt til at starte med, og der kom også få dum smarte kommenterer, men det blæser jeg på. Relora er et helsekost der sparker bagdel hos og kvinder, hvor kemien i hjernen og det hormonelle system bliver en daglig udfordring, men ellers spiser jeg grønt og plantebaseret når det er mig muligt. Kød er bandlyst i min krop, så jeg kaldes ny vegetar!

Det er i dag 20. marts 2019 forårsjævndøgn, hold nu kæft det er lækkert, dog kan bølgerne gå højt, det er også en fuldmåne dag oveni, og os der tror på astrologi, ved hvad det ø kan indebærer, tak for kaffe. Håber i får en smuk uge.

 

/ Stephanie Star

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top