Con amore, en passioneret fuldblods italiener, hitter med foredraget “Store bryster er ikke nok!

17. april 2018 in Personlig Udvikling / Uncategorized

Store bryster er ikke nok, et foredrag der tager dig med til et farverigt eventyr, luk øjne,  sind, hjerte og hjerne op, helt op – og glem nu bare alt om den fuldstændig bjergbetagende krop. Selvtilliden og attituden mangler næppe ved I. Jeg er en del af  Arte Booking Foredrag, de har siden 1946 hjulpet kunder i hele Danmark med at finde den rette foredragsholder. Alt fra den lille forening med små midler til store kongresser og events. I kan ringe til ARTE Booking på telefon 3848 1400. Du kan også sende en mail på booking@artebooking.dk. De tilbyder hurtig og professionel formidling.

Jeg har sammensat mit foredrag udefra at jeg som tv og medie darling, nogen vil kalde mig med en enorm personlighed med meget på sinde. Med hjerte varme, engageret DRIVE  og stærke budskaber , har jeg sammensat mit foredrag, der i disse timer ER ved at  tage fart…….

Kvinder i særdeleshed, virker glade efter endt foredrag, så I er velkommen til at samle jer, alle er velkomne, kontakt mig på nedenstående oplysninger,  og tak for jeres tid. Håber I vil tage godt i mod både min bog og kommende foredrag, som kan købes på saxo.dk og bestilles landsdækkende på alle danske biblioteker. Denne lille blog er en teaser, så jeg vækker kvinden op på stilletterne (LIDT) op….

 

Sidste år var jeg aktuel med  at være skuespiller til en tv serie på ViaPlay, og i år er jeg dels aktuel med mit forfatterskab, og er DR1 aktuel fra mandag 23 april hver torsdage med tv dokumentaren “Panik før lukketid” i anledning af vores krone prins H.K.H så denne blondine og fuldblods Italiener står ikke stille, jeg udvikler mig, og jeg fin pudser talentet i øjeblikket nemlig den at jeg kommunikerer kunstnerisk via tale eller skrift, jeg bliver tit stoppet med en invitation om foredrag, det kan være fra design kvinder til iværksætter, unge fra Helsingør Erhverv Skoler og private i samlet flok fra mænd i alle aldre til unge kvinder. I øjeblikket er 20 frisører interesseret, ret cool og tusinde tak for den store interesse. Her I linket https://artebooking.dk/stephanie-star/kan i se og læse til jeres  bestilling af jeres foredrag med mig, I kan også direkte kontakte mig, alt efter jeres behov, se kontakt oplysninger

Mail.: stephaniestar9@gmail.com. 

Con Amore og tak for I læste med her. Ciao!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top