4 mest sete tv dokumentar på dr.dk og på selve kanalen på DR3, med titlen Plastikdronningen siger farvel.

29. september 2019 in Uncategorized

Mandag 30. September 2019 udkommer min bog fra Forlaget Mellemgaard, det har været en god oplevelse. Den kan bestille via dem, eller i alle boghandler, OG naturligvis lånes på dit bibliotek nær dig. Mit samarbejde med Thomas Wivel, har været givende, inderlig, humoristisk og til tider dyb, det er barskt at en forandring af den kaliber og så samtidig sige farvel til al plastikken, til at finde mig selv igen. At gennemgå lave så stor en forandring, og fjerne alt det ydre. Jeg er blevet nomineret, mere info følger, men der er godt nok sket meget fra da jeg valgte forandring med en stor portion viljestyrke, mod og forandrings nye spændinger, der helt virkeligt viser dens ansigt. Jeg er ret heldig, trods daglig skader af trauma og kroniske smerter, formår jeg at holde vilstyrken oppe, nogen dage er det slemt andre dage, er det ulideligt, så ja ulykken hvorpå jeg blev kørt ned, kan trætte nogen men jeg erkender det. Til dyne løfterne, bare rolig min a-kasse ved godt at jeg er freelancer blogger, der oplyser informere og inspirere, og 1 time om dagen skader ingen, jeg skal jo holdes i sving, for pokker.

Torsdag den 3. OKT 2019, holder jeg en bog reception hvor alle kan komme og hører min historie, og se forvandlingen, at den stadig eksisterer og at I kan støtte og komme og købe min bog. Jeg udgiver den på Forlaget Mellemgaard, og samarbejdet med Thomas Wivel har været genial på alle måder. En ting mere, jeg skriver på min blog her som det passer mig, jeg er ikke retskrivning lærerinde, og IT er ikke mig, tjek selv i min kommende bog fra i morgen, men jeg kan oplyser, motivere selv gå en vej andre ikke turde at gå, så tag mig som jeg er. Jeg er ved at få min web site her under konstruktion, det er vist nødvendigt.

Kig forbi Kellermans Bar & Grille bare og restauranten er åben og alle kan købe hvad de lyster. Der vil være trylleri, og taler kort men godt. Tak for alle sponsorer der støtter mig særlig Copenhagentan nu gennem 9 år.

Min mail er stephaniestar9@gmail.com tøv ikke med at skrive, hold dog den gode tone, det er klogest.

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top